ART MONEY
- en alternativ valuta - en god investering

Hvorfor nøjes med kedelige ens papir-pengesedler, når man nu kan få unikke Art Money i mange forskellige design og materialer?!
Engang havde man sikkerhed for sin papirvaluta i nationalbankens beholdning af guld; men idag er pengesedler ikke mere værd, end det papir, som de er skrevet på... hvis banken skulle bryde sammen. Og så er det ikke engang noget særlig kønt papir... med den samme tegning på alle papirlapperne. Hvor kedeligt!
Gennem BIAM (Bank of International Art Money) udsteder kunstnere verden over deres egne unikke pengesedler, Art Money, med sikkerhed i kunstnerens egen beholdning af kunstværker. Skulle valutaen miste bytteværdi... så har man stadig et originalt kunstværk i sin besiddelse!
Hver Art Money er et originalt værk på 12 x 18 cm forsynet med løbenummer og udstedelsesår samt kunstnerens underskrift.
En Art Money svarer til 200 kr. (27 Euro) i udstedelsesåret og stiger i værdi med 5 Euro hvert år, indtil max. værdien på 57 Euro nås efter 7 år. Herefter beholder den denne værdi.
Art Money accepteres som betalingsmiddel for op til 50% af varens pris af mere end 500 kunstnere samt i udvalgte butikker, cafeer, overnatningssteder m.m. over hele verden (se listen på www.art-money.org).

Trine Theut Art Money 2005 har motivet VIKINGER - og de kan købes uden gebyrer og kurstab her! Udfyld bestillingsformularen nederst på siden, og jeg vil hurtigst muligt kontakte dig.

Art Money Galleri (forsider og bagsider, klik for at se større):


Se oversigt over alle Art Money  

 

Bestillingsformular for Art Money
Husk at udfylde alle felterne


   

SPGM 1.4.3